Δεν φοβόμαστε να δημιουργήσουμε και να εφαρμόσουμε πρωτότυπες ιδέες

Το marketing είναι η καρδιά της επιχείρησης

e-Marketing

Τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί ραγδαία ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων και συνεπώς η εφαρμογή κάποιων μεθόδων για την προσέλκυση επισκεπτών κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Οι νέες τεχνολογίες και πιο συγκεκριμένο το Internet έχει μεταμορφώσει το επιχειρηματικό μάρκετινγκ και επανακαθόρισε τη θέση του ως η καρδιά της επιχείρησης καθώς επηρεάζει άμεσα τα έσοδα και την κερδοφορία της επιχείρησης.

Μην ξεχνάτε ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει νόημα να υπάρχει αν κανένας δεν το επισκέπτεται.

Google AdWords (PPC)
Το Google AdWords είναι η πλέον εξελιγμένη διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα. Δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους στο Google και το διαφημιστικό δίκτυο της, πληρώνοντας μόνο για τα κλικ στις διαφημίσεις τους.

Δώστε τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σαν αυτές που προσφέρετε να σας εντοπίσουν εύκολα και αποδοτικά.

badge-e-marketing-ppc
e-commerce-social Social Media Marketing
Εκτός από την γενικότερη προώθηση της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα, διαδραστικά εργαλεία προώθησης μπορούν να προστεθουν σε κάθε προιον σας ξεχωριστά. Έτσι ο πελάτης σας μπορεί να μοιραστεί ένα προϊόν που τον ενδιαφέρει στα δίκτυα του όπως facebook, twitter κλπ.
E-mail marketing (Newsletter)
Οι πελάτες που επιστρέφουν είναι η πιο πολύτιμη μερίδα πελατών. Η Dizzain θα σχεδιάσει εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε στοχευμένες καμπάνιες e-mail είτε βάση του ιστορικού αγοράς ενός πελάτη, είτε βάση των προτιμήσεων αναζήτησης, είτε μαζικές αποστολές e-mail με ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
badge-e-marketing-newsletter

 

 

e-marketing-bottom-image