e-Commerce | Χαρακτηριστικά

Φιλτράρισμα με πολλαπλά χαρακτηριστικά

Διαθέτετε προϊόντα με πολλά χαρακτηριστικά όπως τύπος, χρώμα, μέγεθος, υλικό, σχήμα κλπ και μεγάλη ποικιλία τιμών;

Με το εξελιγμένο φίλτρο πολλαπλών χαρακτηριστικών που προσφέρουμε, οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίζουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχουν και το εύρος τιμών που τους ενδιαφέρει.

Με τον τρόπο αυτό οι επισκέπτες βρίσκουν εύκολα αυτό που τους ενδιαφέρει χωρίς να χάνουν χρόνο και είστε σίγουροι ότι είδαν όλα τα πιθανά προϊόντα που θα ήθελαν.

e-commerce-search

 

e-commerce-filter-search

Αναζήτηση με προβολή φωτογραφιών

Αξιοποιώντας την τεχνολογία AJAX δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να αναζητήσουν τα προϊόντα που θέλουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γρηγορότερα και ευκολότερα.

Γρηγορότερα γιατί δεν απαιτείται η ανανέωση της σελίδας για να προβάλουμε τα αποτελέσματα και ευκολότερα γιατί στα αποτελέσματα αναζήτησης βλέπουμε φωτογραφία του προϊόντος. Η εμφάνιση της φωτογραφίας καθιστά την αναζήτηση αποτελεσματικότερη και γίνεται με λέξεις-κλειδιά που μπορεί να βρίσκονται στο όνομα, τον κωδικό, τη σύντομη περιγραφή ή όπου αλλού επιλέξουμε.

Ταχύτατο φόρτωμα της ιστοσελίδας

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι δυναμικά συστήματα που δημιουργούν το περιεχόμενο της σελίδας που θα δίνει κάποιος επισκέπτης τη στιγμή που θα το ζητήσει. Το γεγονός αυτό αυξάνει το χρόνο φορτώματος και καταστρέφει την καλή εντύπωση προς τον επισκέπτη.

Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές caching με τις οποίες δεν δημιουργείται το σύνολο των δεδομένων που ο επισκέπτης θα ζητήσει αλλά μόνο ένα μικρό μέρος καθώς το περιεχόμενο επαναχρησιμοποιείται από επισκέπτη σε επισκέπτη ελαττώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο φορτώματος.

 

speed-load

 

e-commerce-one-page-checkout

Ολοκλήρωση αγορών σε μια σελίδα

Ο τρόπος ολοκλήρωσης της παραγγελίας είναι ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τυχόν δυσκολίες ή πολυπλοκότητες και ασάφειες που μπορεί να παρουσιάζει μπορεί να αποτρέψουν τους πελάτες από την οριστική επιβεβαίωση της παραγγελίας τους.

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σε μία και μόνο σελίδα και πάνω από όλα με τρόπο εύκολο και κατανοητό χωρίς να εμφανίζονται περιττές πληροφορίες που πιθανός θα αποπροσανατολίσουν και θα δημιουργήσουν σύγχυση στους επισκέπτες.

Εισαγωγή προϊόντων από Excel ή βάση δεδομένων

Έχετε τα προϊόντα σας καταχωρημένα σε κάποιο πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων όπως το Excel ή το OpenOffice Calc ή μήπως σε κάποιο λογιστικό πρόγραμμα; Προσφέρουμε τη δυνατότητα της αυτόματης καταχώρησης τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να υπάρχει όριο στον αριθμό των προϊόντων που θα εισαχθούν.

Με τον τρόπο αυτό γλιτώνετε χρόνο και την πιθανότητα να γίνουν λάθη κατά την εισαγωγή.

 

import

 

inventory

Απογραφή και διαχείριση αποθέματος

Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε το απόθεμα κάθε προϊόντος καθώς και τις ποσότητες που απαιτούνται για την διεκπεραίωση των ανεκτέλεστων παραγγελιών.

Για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών, όταν το απόθεμα πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, μπορεί να αλλάζει αυτόματα η κατάσταση διαθεσιμότητας του προϊόντος (πχ από άμεση αποστολή σε 2-3 ημέρες) δίνοντας μας χρόνο να προβούμε σε νέα προμήθεια.

Πληρωμή παραγγελιών με κάρτα πιστωτική ή χρεωστική

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο τρόπος πληρωμής να εξασφαλίζει ασφάλεια στον αγοραστή και χαμηλό κόστος στον πωλητή. Παρέχουμε την ιδανική λύση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος, εύκολα και γρήγορα.

Πλεονεκτήματα:

  • Άμεση ενεργοποίηση ολοκληρώνοντας μια απλή διαδικασία εγγραφής.
  • Πληρωμές μέσω τηλεφώνου πληκτρολογώντας τα στοιχεία της κάρτας σε αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό σύστημα.
  • Κατάθεση χρημάτων την επόμενη μέρα από την πώληση.
  • Δυνατότητα παροχής άτοκων δόσεων.
  • Σύνδεση με κάρτα αποδείξεων.
  • Πιστοποίηση ασφαλείας PCI_DSS.
  • Εξελιγμένο περιβάλλον διαχείρισης.
  • Υποστήριξη καρτών Visa, MasterCard και American Express.
 

credit-card

 

google-analytics

Στατιστικά στοιχεία πωλήσεων από το Google Analytics ecommerce

Το Google Analytics πέρα από τα στατιστικά επισκεψιμότητα μπορεί με αυτόματο τρόπο να τροφοδοτηθεί με πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και να τις συνδυάσει με τα στατιστικά επισκεψιμότητας προσφέροντας μας πολύτιμα στοιχεία. Στατιστικά στοιχεία πωλήσεων από το Google Analytics ecommerce Σκεφτείτε ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να δείτε τις πωλήσεις συσχετισμένες με τις πηγές επισκεψιμότητας, τις λέξεις κλειδιά, τις καμπάνιες και όλες τις πλούσιες πληροφορίες που το Google Analytics καταγράφει.

Διασύνδεση με μηχανές σύγκρισης τιμών (skroutz.gr, bestprice.gr κλπ)

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει τη δυνατότητα να εξάγει αυτόματα και άμεσα, αρχείο XML για την παρουσίαση των προϊόντων μας σε μηχανές σύγκρισης τιμών όπως το skroutz.gr, το bestprice.gr κλπ.

Η δημιουργία του αρχείου γίνεται αυτόματα όταν η μηχανή σύγκρισης το ζητήσει, συνεπώς παρέχει έγκυρα και τελευταίας στιγμής δεδομένα (τιμές, περιγραφές, φωτογραφίες, διαθεσιμότητα κλπ).

Υπάρχει η δυνατότητα εξαίρεσης επιλεγμένων κατηγοριών ή/και συγκεκριμένων προϊόντων που δεν θέλουμε να εμφανίζονται στις μηχανές σύγκρισης (δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο XML).

 

e-commerce-xml-export

 

e-commerce-social

Εύκολη αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα

Η επίδραση των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, Linkedin) είναι πλέον ικανή να υποστηρίξει τις πωλήσεις ή και να τις αυξήσει σημαντικά. Για το λόγο αυτό παρέχουμε τη δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης μέσω κατάλληλων κουμπιών που τοποθετούνται στη σελίδα με τα αναλυτικά στοιχεία του προϊόντος.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης σχολίων μέσω Facebook προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να μεταφέρει άμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους την κριτική του και τις παρατηρήσεις του για ένα προϊόν.

Τώρα οι επισκέπτες σας, μπορούν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, για τα προϊόντα σας, απλά με ένα κλικ.

e-commerce-bottom-image