Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών πωλήσεων

Στόχος μας να εκτοξεύσουμε τις πωλήσεις σας

e-Commerce

Το Ηλεκτρονικό εμπόριο θα οδηγήσει την επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο
Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης σας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα ενισχύσει τη θέση σας στην αγορά και θα φέρει νέους πελάτες.

Έχει διαπιστωθεί ότι οι καταναλωτές αρέσκονται να αγοράζουν από το σπίτι ή το γραφείο τους καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα της σύγκρισης και αναζήτησης με ευκολία και ταχύτητα. Ωστόσο η ανάπτυξη και επιτυχημένη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να είναι επιτυχημένο θα πρέπει να πείθει για την αξιοπιστία του και να προσφέρει πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για τα προσφερόμενα προϊόντα που να μην θέτουν υπό αμφισβήτηση την ποιότητα τους. Βασικό επίσης στοιχείο είναι η ευκολία στην περιήγηση των προϊόντων που εκθέτουμε προς πώληση και η φιλικότητα στη διάθεση των πληροφοριών ώστε να μπορεί να αγοράσει ακόμη και ο επισκέπτης που δεν είναι αρκετά εξοικειωμένος.

Ισχυρά εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου
Για να μπορείτε έχετε υπό έλεγχο όλο τον κατάλογο προϊόντων σας με εργαλεία διαχείρισης τιμών, αποθεμάτων, μεγεθών, χρωμάτων ή ότι άλλο χρειάζεστε.
e-commerce-tools
e-commerce-templates Απεριόριστες επιλογές εμφάνισης
Τα προϊόντα σας θα έχουν παγκόσμια προβολή. Χρειάζεστε εργαλεία προβολής και αναζήτησης των προϊόντων σας , σαν να είχατε τον πελάτη μέσα στο κατάστημα.
Αγορά σε μια σελίδα
Το κάναμε εύκολο γιατί ξέρουμε ότι θέλετε να ασχολείστε με την αύξηση της επιχείρησης και όχι με δύσκολες παραγγελιοληψίες και τηλεφωνήματα.
e-commerce-one-page-checkout
e-commerce-payments Πληρωμές με ασφάλεια και ταχύτητα
Με μοναδικό σύστημα ευέλικτων και ασφαλών πληρωμών ενισχύετε τη ρευστότητα της επιχείρησης σας και έχετε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.
Εργαλεία Marketing
Με δοκιμασμένες στρατηγικές προώθησης των πωλήσεων όπως καμπάνιες εκπτωτικών κουπονιών, social media marketing και τεχνικές κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.
e-commerce-social

Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση είτε θέλετε να κάνετε αλλαγές σε μια υφιστάμενη, η ιδέα του να πουλήσετε online μπορεί να σας φαίνεται μπερδεμένη υπόθεση. Όταν είναι η ώρα να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα θα χρειαστείτε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη με εξειδίκευση και εμπειρία στην παροχή λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Εμείς σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο και ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών με μοναδικό στόχο να έχετε μια επιτυχημένη πορεία στο ηλεκτρονικό εμπόριο που θα αντιληφθείτε ότι δεν θα συγκρίνεται με οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα.

Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται ένας καταναλωτής για να αποφασίσει αν θα φύγει ή θα μείνει σε μια σελίδα είναι ελάχιστα δευτερόλεπτα. Έχοντας εργαστεί σε πλήθος έργων γνωρίζουμε ακριβώς τι παρακινεί ένα πελάτη να παραμείνει στο site, να προχωρήσει σε αγορές, να επαναλάβει την επίσκεψη και τι χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να παράγει πωλήσεις.

e-commerce-bottom-image