Μοιραζόμαστε πάθος για τελειότητα και επαναστατικές ιδέες

Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες σας

Ποιοι Είμαστε

Η Dizzain, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών και marketing, με εξειδίκευση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, με την πάροδο των χρόνων και την απόκτηση πλούσιας εμπειρίας, έχει καταφέρει να υλοποιήσει μεγάλο αριθμό από e-shops, sites και portals παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες της, όπως:

  • Εντυπωσιακή αύξηση στοχευμένων επισκέψεων.
  • Μετατροπή των απλών επισκεπτών του site σε πιστούς πελάτες.
  • Άψογο σχεδιασμό που εγγυάται μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Πιστεύουμε ότι οι σπουδαίες ομάδες φέρνουν και τα σπουδαία αποτελέσματα και αυτό το εφαρμόζουμε σε όλα μας τα έργα. Βρισκόμαστε κοντά στις επιχειρήσεις, εστιάζουμε στην επικοινωνιακή τους στρατηγική και προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις. Οι πελάτες που απευθύνονται σε μας δεν αναζητούν απλώς την κατασκευή μιας ιστοσελίδας αλλά αισθάνονται την ανάγκη να οδηγήσουν την επιχείρησή τους σε άλλο επίπεδο και να ενισχύσουν το επιχειρηματικό τους προφίλ.

Με δημιουργικότητα, συνέπεια και αφοσίωση στον πελάτη καταστρώνουμε μαζί τα σχέδια της online ανάπτυξης της επιχείρησης, για τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζουμε το διαδίκτυο και έχουμε θέσει ως στόχο την επιτυχία των πελατών μας.

Αναγνωρίζοντας ότι το Internet διαθέτει απίστευτη δυναμική, θεωρούμε ως δεδομένη την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας σε κάθε νέα τεχνολογία και την παρακολούθηση των τάσεων της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.