Δημιουργήσαμε πολλές επιτυχημένες επιχειρηματικές ιστορίες

Θέλετε να είστε η επόμενη;

Στρατηγική

badge-strategy

Σχεδιάζουμε έχοντας πάντα στη σκέψη μας τη φίρμα σας, την αγορά στην οποία απευθύνεστε και την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Δημιουργικότητα

badge-creativity

Λέξεις που δεν θα ακούσετε πότε απο εμάς. Μέτριο, αδιάφορο, μαζικό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις μέτριες δουλειές και ούτε εσείς θα έπρεπε.

Προσαρμογή

badge-customized

Κάθε μας δουλειά είναι μοναδική και αυθεντική. Αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζουμε σκεπτόμενοι τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Οδηγούμε τις επιχειρήσεις στη νέα εποχή

Δεν είμαστε απλά σχεδιαστές ιστοσελίδων, είμαστε καλλιτέχνες. Μια ιστοσελίδα φτιαγμένη από ειδικούς είναι το κλειδί για να καθιερωθεί μια επιχείρηση και να αποκομίσει όλα τα οφέλη που προσφέρει απλόχερα το διαδίκτυο. Στην Dizzain εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων, ξεχωριστών και ιδιαίτερων, φτιαγμένων να κάνουν κάθε επιχείρηση μοναδική.

Και όχι μόνο αυτό. Με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και πολλά άλλα μοναδικά εργαλεία κάνουμε την προσθήκη και τροποποίηση του υλικού σας απλό παιχνιδάκι.

Google AdWords

badge-google-adwords

Δώστε τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σαν αυτές που προσφέρετε να σας εντοπίσουν εύκολα και αποδοτικά.

Social Media

badge-social-media

Η αλληλεπίδραση που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα παρέχει εκπληκτικές ευκαιρίες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Newsletter

badge-newsletter

Το Newsletter αποδεδειγμένα αυξάνει τις πωλήσεις και επηρεάζει θετικά τους αποδέκτες για την επιχείρηση που προβάλει.